Sugaring is een 100% natuurlijke ontharingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een pasta die bestaat uit suiker, water en citroensap. Doordat deze suikerpasta zich alleen aan de haren hecht en niet aan de huid en deze er in de richting van de haargroei wordt afgetrokken, is dit een huidvriendelijke en minder pijnlijke manier van ontharen.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN SUGARING?

  • Met sugaring worden alle haren verwijderd, ook de heel korte haren!
  • Dode huidcellen worden meteen ook gepeeld! Het resultaat van deze peeling: een superzachte huid.
  • De suikerpasta is transparant van kleur en wordt heel dun aangebracht op de huid. De pasta kan meerdere keren op dezelfde zone worden gebruikt om eigenwijze haren ook mee te nemen.
  • De huid blijft 3 tot zelfs 5(!) weken vrij van haren.
  • De haren komen zachter terug en met een smallere punt in plaats van een stoppel (zoals bij scheren wel het geval is). Na regelmatige ontharing krimpen de haarzakjes.
  • De suikerpasta wordt met een spatel aangebracht op de huid of op de sugaring paste-manier: hierbij wordt een bolletje suikerpasta gekneed en langzaam over de huid bewogen.

Vind je harsen iets te heftig voor je huid of heb je een hekel aan scheren? Begrijpelijk, want de haren komen bij scheren immers snel terug en je krijgt last van vervelende stoppels, waardoor ze nog meer opvallen. Met sugaring heb je hier gelukkig geen last meer van. Zo zie je maar dat je met simpele ingrediënten grootse resultaten kunt behalen. Sweet!

Beehandeling - Sugaring Prijs
Bovenlip - 20 min € 15
Neus - 30 min € 20
Oksels - 45 min € 30